Over Mixit

Midden in het pittoreske Naarden-Vesting, aan de voet van de Grote Kerk, vindt u restaurant Mixit. Al 13 jaar is Mixit “the place to be” in ’t Gooi en omstreken. Onlangs heeft het restaurant een aangename metamorfose ondergaan. Alles is lekker opgefrist; nieuwe tafels bedekt met tafellinnen, zwarte leren banken en prachtige muurschilderingen (gemaakt door Haike Bes).

De keuken staat onder leiding van Peter Vuijst en Xander Nel.  Na jaren gespecialiseerd te zijn in de Franse keuken zijn de Chef's zich gaan ontwikkelen in de Oosterse keuken. Door deze twee keukens te combineren is er een bijzondere mix onstaan.  De opgedane kennis proef je direct terug in de  gerechten die zij dagelijks met veel passie bereiden. Uiteraard wordt de Europese keuken niet vergeten.  Producten als oesters, coquilles, ossenhaas, eend, entrecôte en zalm worden door hen bereid in een aangename mix oftewel Fusion Style Kitchen.

Mixit is bekend om de Japanse Bentobox (gevuld met een mix van Aziatische gerechten), maar u kunt ook kiezen voor een “shared dining table” waarbij u geniet van variaties van huisgemaakte sushi’s, flensjes gevuld met roasted Peking duck, gamba’s in combinatie met gerechten als huisgerookte zalm, carpaccio, malse diamanthaas, gegrilde entrecôte van de Big Green Egg en meer......

U kunt de hele dag (vanaf 12:00 uur) bij hen terecht voor een gezellige lunch,  verse koffie met huisgemaakte taart,  borrel of een uitgebreid diner. Aan de gezellige bar kan men tercht voor Bar Bites zoals  bitterballen, krokante gamba’s, sateetje van kip, sushi plateau’s en dim sum. Deze laten zich prima vergezellen door  speciale gin tonic’s, diverse soorten whisky, rum , wodka, authentieke saké of een lekker biertje.

Heeft u al trek gekregen? Neem dan alvast een kijkje op de  kaart ( LunchDinerBar Bites ).

Knus en gezellig eten en / of borrelen met de diversiteit van de “Fusion Style Kitchen” 
Dat is miXit!