Eten met variatie

logo-mixit-200px

Lunch | Drinks | Dinner
Bar Bites

Reserveren

Wij heten u graag welkom in ons restaurant.
U kunt reserveren door te bellen naar 035-6946605 of door onderstaand formulier in te vullen.

Naam(*)
E-mailadres(*)
Invalid email address.
Telefoonnummer
Invalid email address.
Datum en tijd(*)
Geen correcte datum en tijd ingevoerd.
Opmerkingen(*)
Anti-spam
Ongeldige invoer

Big Green Egg

In onze keuken wordt gegrild op een speciale barbecue  genaamd de Big Green Egg.
Het is een barbecue, oven en rookoven ineen. Werkelijk alles kan hier fantastisch op bereid worden.

egg-small
De uitvinder van de Big Green Egg  is de amerikaanse marine-luitenant Ed Fisher. Reeds in 1974 ontwikkelde hij deze barbecue gemaakt van zeer hoogstaande kwaliteit keramiek die ook gebruikt wordt door de NASA bij ruimtereizen. Onverwoestbaar, geen last van weer en wind en ongevoelig voor grote temperatuurverschillen. De keramiek isoleert en houdt binnen de warmte vast. In de deksel van de  Big Green Egg zit een thermometer waarmee tijdens het koken en grillen de temperatuur heel precies gecontroleerd kan worden.


De koepelvormige deksel blijft dicht tijdens het koken en zorgt ervoor dat de hitte van bovenaf komt, en dus niet alleen van de gloeiende houtskool eronder. Dit is heel belangrijk, want door de goed afgesloten deksel en de isolatie van de keramiek wordt het vocht in het product goed vastgehouden waardoor de natuurlijke smaken en sappen behouden blijven in het voedsel. De luchtstroom is zowel boven als onder af te stellen, waardoor langzame garing (slowcooking) mogelijk is, zoals bijvoorbeeld met een mooi runderribstuk, gemarineerd met mosterd, oregano, tijm, rozemarijn, olijfolie en knoflook. Met 'high power' (de temperatuur in de Big Green Egg kan oplopen tot wel 350 graden.) krijg je een krokante topping. Alles is mogelijk. Een heerlijke pizza, steaks, vis, gegrilde groente, kip, patisserie en oneindig veel meer.

steak-big-green-egg

De koks van miXit vinden de Big Green Egg een fantastisch apparaat. Graag koken zij voor u op de Big Green Egg één van de bekende miXit Grill Specials.

Over Mixit

Sinds 2002 zijn wij, Theo Vuijst en Nicole van Pinxteren, de trotse eigenaren van restaurant miXit. Theo leidt het keukenteam samen met zijn broer Peter, ik zorg dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Restaurant miXit staat voor eten met variatie, met een knipoog naar diverse keukens. Van de Franse tot Italiaanse stijl en van de Spaanse tot Japanse stijl. Wij vinden het heel belangrijk om een menu te serveren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een 3 gangen keuzemenu aan voor € 29,99, waarbij u kunt kiezen uit zes verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Daarnaast hebben wij de miXit specials met onze eigen klassiekers zoals salade coquilles met truffelmayonaise en onze BentoBox gevuld met heerlijke Aziatische specialiteiten.

In de keuken wordt gegrild op de Big Green Egg.Hierop bereiden wij voor u  een heerlijke entrecôte, rib-eye, tournedos of de wissellende 'Big Green Egg special of the day'. De steaks worden geserveerd met salade, frites en mayonaise en keus uit diverse sauzen zoals Café de Paris-, peper-, Roquefort, rode wijnsaus of kruidenboter.

In de zomer van 2014 heeft het restaurant een complete metamorfose ondergaan. Alles is lekker opgefrist. Nieuwe tafels bedekt met paars / wit tafellinnen, zwarte leren banken en  muurschilderingen met een combinatie van kunst en met graffiti. In onze gezellige bar kunt u voorafgaand aan het diner een drankje drinken of indien gewenst de maaltijd nuttigen.

Wij zijn trots op ons restaurant miXit en hopen u snel te mogen verwelkomen.

Knus, gezellig eten met variatie en vriendelijk geprijsd.....
Dat is miXit!

Over Mixit

Midden in het pittoreske Naarden-Vesting, aan de voet van de Grote Kerk, vindt u restaurant Mixit. Al 13 jaar is Mixit “the place to be” in ’t Gooi en omstreken. Onlangs heeft het restaurant een aangename metamorfose ondergaan. Alles is lekker opgefrist; nieuwe tafels bedekt met tafellinnen, zwarte leren banken en prachtige muurschilderingen (gemaakt door Haike Bes).

De keuken staat onder leiding van Peter Vuijst en Xander Nel.  Na jaren gespecialiseerd te zijn in de Franse keuken zijn de Chef's zich gaan ontwikkelen in de Oosterse keuken. Door deze twee keukens te combineren is er een bijzondere mix onstaan.  De opgedane kennis proef je direct terug in de  gerechten die zij dagelijks met veel passie bereiden. Uiteraard wordt de Europese keuken niet vergeten.  Producten als oesters, coquilles, ossenhaas, eend, entrecôte en zalm worden door hen bereid in een aangename mix oftewel Fusion Style Kitchen.

Mixit is bekend om de Japanse Bentobox (gevuld met een mix van Aziatische gerechten), maar u kunt ook kiezen voor een “shared dining table” waarbij u geniet van variaties van huisgemaakte sushi’s, flensjes gevuld met roasted Peking duck, gamba’s in combinatie met gerechten als huisgerookte zalm, carpaccio, malse diamanthaas, gegrilde entrecôte van de Big Green Egg en meer......

U kunt de hele dag (vanaf 12:00 uur) bij hen terecht voor een gezellige lunch,  verse koffie met huisgemaakte taart,  borrel of een uitgebreid diner. Aan de gezellige bar kan men tercht voor Bar Bites zoals  bitterballen, krokante gamba’s, sateetje van kip, sushi plateau’s en dim sum. Deze laten zich prima vergezellen door  speciale gin tonic’s, diverse soorten whisky, rum , wodka, authentieke saké of een lekker biertje.

Heeft u al trek gekregen? Neem dan alvast een kijkje op de  kaart ( LunchDinerBar Bites ).

Knus en gezellig eten en / of borrelen met de diversiteit van de “Fusion Style Kitchen” 
Dat is miXit!

Openingstijden

 

Lunch | Drinks | Dinner
Bar Bites

Maandag   gesloten
Dinsdag   17:30-  00:00
Woensdag   17:30 - 00:00
Donderdag   17:30 - 00:00
Vrijdag   17:30 - 00:00
Zaterdag   17:30 - 00:00
Zondag   gesloten

Tijdens de Kunst & Antiekbeurs ( 25-01 t/m 28-01 ) zijn wij de hele dag doorlopend open vanaf 12:00

U bent van harte welkom!

  Reserveren kan via ons reserveringsformulier of  via 035-6946605 /

betaling

Vacatures

miXit is een dynamisch & energiek bedrijf en op zoek naar nieuwe talenten.

OPROEPKRACHTEN VOOR DE  BEDIENING PER APRIL 2015.

Ben jij op zoek naar een bedrijf met passie, flair en ambitie. Heb je enige ervaring in restaurants en wil je minimaal twee avonden in de week werken?

Wij vragen collega's met een voorkomende persoonlijkheid die er alles aan doen om de gasten het naar de zin te maken. Wij waarderen eigen inbreng en meedenken met het miXit team.

Enige ervaring in soortgelijke restaurants is wel belangrijk. Inzet en enthousiasme is het allerbelangrijkst.

ZELFSTANDIG WERKEND KOK.

Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandig werkende kok met ervaring in vergelijkbare restaurants. Sluit je aan bij het volgende profiel:

  • Afgeronde, vakgerchte opleiding
  • Pro actieve instelling
  • Inventief, flexibel & stressbestendig
  • Goede omgang met gasten en collega's
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • All round

Wij bieden, conform functie, een CAO salaris en een leuke baan in een gezellige sfeer.

Ben jij enthousiast geworden, stuur dan je CV naar .

Misschien tot snel?!

Theo Vuijst & Nicole van Pinxteren

 

Contact

Restaurant miXit

Sint Annastraat 3
1411PE Naarden-Vesting
035-6946605
Wilt u reserveren? Klik dan hier.
Naam (*)
E-mailadres (*)
Invalid email address.
Telefoonnummer
Invalid email address.
Bericht (*)
Invalid Input
Anti-spam (*)
Ongeldige invoer

Dummy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent feugiat rutrum ullamcorper. Nullam ac dui pulvinar, varius libero eget, tincidunt erat. Nullam malesuada accumsan lectus, non pulvinar orci egestas sit amet. Curabitur nec consequat ligula, a dignissim massa. Nunc molestie tristique urna aliquet volutpat. Pellentesque semper nunc quam, nec imperdiet ipsum semper et. Aenean eleifend ornare blandit. Aenean sodales felis sapien, vel pretium sem ullamcorper nec. Donec nec facilisis nibh, sed varius arcu. Morbi eget dolor id magna vehicula mollis ac sit amet sapien. Sed sem massa, bibendum at justo in, aliquam tincidunt orci.

Sed elit odio, cursus non nisl eu, convallis aliquet sem. Cras vulputate suscipit porttitor. Nunc laoreet cursus vestibulum. Cras at augue quis neque facilisis facilisis. Aliquam facilisis felis eget lectus sodales tempor. Donec egestas odio a odio vestibulum porttitor. Vestibulum eu nisi et arcu lobortis scelerisque placerat a urna. Sed eu aliquam eros, sit amet malesuada mauris. Maecenas at neque sit amet ligula pellentesque condimentum. Curabitur sit amet orci eu enim semper elementum ac id sem. Quisque aliquet diam sit amet augue luctus semper. Morbi at risus aliquet, eleifend diam eget, tempor eros.


Notice: Undefined variable: app in /home/mixit/domains/restaurantmixit.nl/public_html/templates/yoo_eat/warp/systems/joomla/layouts/pagination.php on line 12

Notice: Trying to get property of non-object in /home/mixit/domains/restaurantmixit.nl/public_html/templates/yoo_eat/warp/systems/joomla/layouts/pagination.php on line 12