Eten met variatie

logo-mixit-200px

Lunch | Drinks | Dinner
Bar Bites

Over Mixit

Sinds 2002 zijn wij, Theo Vuijst en Nicole van Pinxteren, de trotse eigenaren van restaurant miXit. Theo leidt het keukenteam samen met zijn broer Peter, ik zorg dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Restaurant miXit staat voor eten met variatie, met een knipoog naar diverse keukens. Van de Franse tot Italiaanse stijl en van de Spaanse tot Japanse stijl. Wij vinden het heel belangrijk om een menu te serveren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een 3 gangen keuzemenu aan voor € 29,99, waarbij u kunt kiezen uit zes verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Daarnaast hebben wij de miXit specials met onze eigen klassiekers zoals salade coquilles met truffelmayonaise en onze BentoBox gevuld met heerlijke Aziatische specialiteiten.

In de keuken wordt gegrild op de Big Green Egg.Hierop bereiden wij voor u  een heerlijke entrecôte, rib-eye, tournedos of de wissellende 'Big Green Egg special of the day'. De steaks worden geserveerd met salade, frites en mayonaise en keus uit diverse sauzen zoals Café de Paris-, peper-, Roquefort, rode wijnsaus of kruidenboter.

In de zomer van 2014 heeft het restaurant een complete metamorfose ondergaan. Alles is lekker opgefrist. Nieuwe tafels bedekt met paars / wit tafellinnen, zwarte leren banken en  muurschilderingen met een combinatie van kunst en met graffiti. In onze gezellige bar kunt u voorafgaand aan het diner een drankje drinken of indien gewenst de maaltijd nuttigen.

Wij zijn trots op ons restaurant miXit en hopen u snel te mogen verwelkomen.

Knus, gezellig eten met variatie en vriendelijk geprijsd.....
Dat is miXit!