Eten met variatie

logo-mixit-200px

Lunch | Drinks | Dinner
Bar Bites

Lunch herfst-winter

In de maanden oktober tot en met april hebben wij geen aparte lunchkaart.
U bent in deze periode van harte welkom voor de lunch en kunt uw keuze maken uit onze dinerkaart.

 

Lunch autumn-winter

From October to April we have no lunch menu.
In these months you're welcome for lunch, you can make a selection from our dinner menu.

AH Restaurantactie

Wij doen mee aan de Albert Heijn Restaurantactie. Van 4 juli t/m 21 augustus 2016 ontvangt men bij iedere 10 euro aan boodschappen een spaarzegel. Met 10 zegels is de spaarkaart vol en krijgt men een gratis 2e driegangenmenu. Met een volle spaarkaart kan men vervolgens tot en met 29 januari 2017 online reserveren via www.ahrestaurantactie.nl

AH Restaurantactie Diner KEUZE Menu (€ 33,99)

GEITENKAASKROKETJES  | salade van rode biet | appel | honing | walnoot
ROULEAU VAN GEROOKTE ZALM & MAKREEL | groentesalade | pandanrijst | ponzumayonaise
CARPACCIO | limoen | cashewnoten | taugé | yuzuvinaigrette

GROENTERAVIOLI | rucola | geroosterde groente | noten | bechamelsaus
ZALM | licht gerookt op de Big Green Egg BBQ | aardappelsalade | basilicum | hollandaise saus
GEKONFIJTE EENDENBOUT | loempia van eend | rösti | spek | jus met grove mosterd

HUISGEMAAKTE TAART | slagroom | munt | ijs
DAME BLANCHE | vanille ijs | slagroom | warme chocoladesaus
COUPE SORBET  | 3 bolletjes | slagroom | kletskop

Binnenkort

Deze pagina is binnenkort beschikbaar.

Grote Kerk Specials

 

Matthäus Passion menu bij miXit

 

"Rouleau de saumon et maquereau"
Rouleau van gerookte zalm en makreel gevuld met gemarineerde aubergine, sushirijst, komkommer en avocadocrème

swirl

" Pintadeau Wellington"
Gekonfijte parelhoen omwikkeld met krokant filodeeg, mousseline van zoete aardappel en gevogeltejus van gedroogde pruimen

swirl

"Dessert de l'amour"
Red velvet cake met fondant van witte chocolade, gemarineerde kersen en vanille ijs*

€ 34,50

*Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag serveren wij koffie, koekjes en chocolade i.p.v dessert in het menu

Kunst door Haike

Bij de verbouwing van restaurant miXit in 2014 heeft kunstenares Haike Bes de muren voorzien van prachtige schilderingen, kunst gecombineerd met graffiti.

Meer informatie over Haike en haar kunstwerken is te vinden op haar website www.haikebes.com.

kunst-haike

Reserveren

Wij heten u graag welkom in ons restaurant.
U kunt reserveren door te bellen naar 035-6946605 of door onderstaand formulier in te vullen.

Naam(*)
E-mailadres(*)
Invalid email address.
Telefoonnummer
Invalid email address.
Datum en tijd(*)
Geen correcte datum en tijd ingevoerd.
Opmerkingen(*)
Anti-spam
Ongeldige invoer

Big Green Egg

In onze keuken wordt gegrild op een speciale barbecue  genaamd de Big Green Egg.
Het is een barbecue, oven en rookoven ineen. Werkelijk alles kan hier fantastisch op bereid worden.

egg-small
De uitvinder van de Big Green Egg  is de amerikaanse marine-luitenant Ed Fisher. Reeds in 1974 ontwikkelde hij deze barbecue gemaakt van zeer hoogstaande kwaliteit keramiek die ook gebruikt wordt door de NASA bij ruimtereizen. Onverwoestbaar, geen last van weer en wind en ongevoelig voor grote temperatuurverschillen. De keramiek isoleert en houdt binnen de warmte vast. In de deksel van de  Big Green Egg zit een thermometer waarmee tijdens het koken en grillen de temperatuur heel precies gecontroleerd kan worden.


De koepelvormige deksel blijft dicht tijdens het koken en zorgt ervoor dat de hitte van bovenaf komt, en dus niet alleen van de gloeiende houtskool eronder. Dit is heel belangrijk, want door de goed afgesloten deksel en de isolatie van de keramiek wordt het vocht in het product goed vastgehouden waardoor de natuurlijke smaken en sappen behouden blijven in het voedsel. De luchtstroom is zowel boven als onder af te stellen, waardoor langzame garing (slowcooking) mogelijk is, zoals bijvoorbeeld met een mooi runderribstuk, gemarineerd met mosterd, oregano, tijm, rozemarijn, olijfolie en knoflook. Met 'high power' (de temperatuur in de Big Green Egg kan oplopen tot wel 350 graden.) krijg je een krokante topping. Alles is mogelijk. Een heerlijke pizza, steaks, vis, gegrilde groente, kip, patisserie en oneindig veel meer.

steak-big-green-egg

De koks van miXit vinden de Big Green Egg een fantastisch apparaat. Graag koken zij voor u op de Big Green Egg één van de bekende miXit Grill Specials.


Notice: Undefined variable: app in /home/mixit/domains/restaurantmixit.nl/public_html/templates/yoo_eat/warp/systems/joomla/layouts/pagination.php on line 12

Notice: Trying to get property of non-object in /home/mixit/domains/restaurantmixit.nl/public_html/templates/yoo_eat/warp/systems/joomla/layouts/pagination.php on line 12