Eten met variatie

logo-mixit-200px

Lunch | Drinks | Dinner
Bar Bites

Lunch herfst-winter

In de maanden oktober tot en met april hebben wij geen aparte lunchkaart.
U bent in deze periode van harte welkom voor de lunch en kunt uw keuze maken uit onze dinerkaart.

 

Lunch autumn-winter

From October to April we have no lunch menu.
In these months you're welcome for lunch, you can make a selection from our dinner menu.

AH Restaurantactie

Wij doen mee aan de Albert Heijn Restaurantactie. Van 4 juli t/m 21 augustus 2016 ontvangt men bij iedere 10 euro aan boodschappen een spaarzegel. Met 10 zegels is de spaarkaart vol en krijgt men een gratis 2e driegangenmenu. Met een volle spaarkaart kan men vervolgens tot en met 29 januari 2017 online reserveren via www.ahrestaurantactie.nl

AH Restaurantactie Diner KEUZE Menu (€ 33,99)

GEITENKAASKROKETJES  | salade van rode biet | appel | honing | walnoot
ROULEAU VAN GEROOKTE ZALM & MAKREEL | groentesalade | pandanrijst | ponzumayonaise
CARPACCIO | limoen | cashewnoten | taugé | yuzuvinaigrette

GROENTERAVIOLI | rucola | geroosterde groente | noten | bechamelsaus
ZALM | licht gerookt op de Big Green Egg BBQ | aardappelsalade | basilicum | hollandaise saus
GEKONFIJTE EENDENBOUT | loempia van eend | rösti | spek | jus met grove mosterd

HUISGEMAAKTE TAART | slagroom | munt | ijs
DAME BLANCHE | vanille ijs | slagroom | warme chocoladesaus
COUPE SORBET  | 3 bolletjes | slagroom | kletskop

Kerstmenu 2017

Wij vieren graag kerst met u, komt u gezellig langs?
We hebben een heerlijk kerstmenu samengesteld dat op beide Kerstdagen
 geserveerd zal worden.

kerst-boven

Amuse Noël

swirl

Marbré van licht gerookte eendenborst en eendenlevermousseline met een compote van rode biet, peterseliegelei, spek en brioche

swirl

Lauwwarme salade van knolselderij met een mootje zalm, gekonfijte fazant, zuurkoolcrème, Parmezaan chips en jus van morilles

swirl

Pompoensoep met een bitterbal van garnalen en kokos, krokant spiesje van gamba en licht pittige peperolie

swirl

Gebraden ossenhaas met gekarameliseerde appel, rode kool, aardappeltaartje, gruyère en mosterdjus

swirl

Verassingdessert met chocolade
 
kerst-onder
U bent vanaf 18:00 uur welkom voor een aperitief, het diner zal gereserveerd worden vanaf 19:00 uur.
Het kerstmenu kost € 54,99. Reserveren is vanaf heden mogelijk.
Uw reservering is pas definitief nadat u een bevestiging gemaild heeft naar

 

Binnenkort

Deze pagina is binnenkort beschikbaar.

Grote Kerk Specials

 

Matthäus Passion menu bij miXit

 

"Rouleau de saumon et maquereau"
Rouleau van gerookte zalm en makreel gevuld met gemarineerde aubergine, sushirijst, komkommer en avocadocrème

swirl

" Pintadeau Wellington"
Gekonfijte parelhoen omwikkeld met krokant filodeeg, mousseline van zoete aardappel en gevogeltejus van gedroogde pruimen

swirl

"Dessert de l'amour"
Red velvet cake met fondant van witte chocolade, gemarineerde kersen en vanille ijs*

€ 34,50

*Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag serveren wij koffie, koekjes en chocolade i.p.v dessert in het menu

Kunst door Haike

Bij de verbouwing van restaurant miXit in 2014 heeft kunstenares Haike Bes de muren voorzien van prachtige schilderingen, kunst gecombineerd met graffiti.

Meer informatie over Haike en haar kunstwerken is te vinden op haar website www.haikebes.com.

kunst-haike


Notice: Undefined variable: app in /home/mixit/domains/restaurantmixit.nl/public_html/templates/yoo_eat/warp/systems/joomla/layouts/pagination.php on line 12

Notice: Trying to get property of non-object in /home/mixit/domains/restaurantmixit.nl/public_html/templates/yoo_eat/warp/systems/joomla/layouts/pagination.php on line 12